TheGrefg obara Ninjin svjetski rekord u najgledanijem Twitch streamu

Španjolski streamer & lsquo; TheGrefg & rsquo; srušio je Nindžin svjetski rekord za većinu ljudi koji gledaju Twitch stream tijekom Galactus Fortnite događaja.

David & lsquo; TheGrefg & rsquo; Cánovas je stvorio povijest Twitcha tijekom streaminga Galactusovog događaja, koji je označio kraj Fortnite sezone 4, kada ga je odjednom gledalo više ljudi nego bilo koji drugi pojedinačni Twitch streamer koji je ikada imao u povijesti.



Španjolac je promatrao i reagirao na događaj, a čini se kako snimke potvrđuju da je istodobno dosegao ukupno 660 000 ljudi koji su gledali njegov stream prije nego što se Twitch nažalost srušio.

Twitter: @ArnauVidal

Snimka zaslona koja prikazuje Grefg kako nadmašuje 660.000 gledatelja.

Prethodni rekord kojeg se možda sjećate držao je Ninja iz vremena kad se udružio s reperom Drakeom, gdje je dvojac dosegnuo 635.000 gledatelja odjednom dok je igrao Fortnite još 2018. godine.



Ova suluda količina istovremenih gledatelja u emisiji bila je gotovo dvostruka u odnosu na prijašnji rekord, koji je držao DrDisrespect - koji sada struji na YouTubeu - kada je tijekom povratka u veljači 2018. imao 338 000.

Grefg

modern warfare 1.06 update patch notes
Grefg je pregledavao statistiku Twitcha od 1. prosinca

Sada naslov najgledanijeg prijenosa na Twitchu sada pripada TheGrefgu, a iako još nema službenih podataka, snimke zaslona i isječci definitivno ukazuju na to da je streamer uspio istovremeno dovesti više od 660 000 ljudi.



Grefg je bio daleko od jedinog streamera koji je objavio impresivan broj gledatelja tijekom Galactusova događaja, koji je zapravo & ldquo; pukao & rdquo; Trzalo se i uzrokovalo privremeni pad stranice nakon velikog otkrića. To je veliki razlog zašto službeno brojanje gledatelja, iako definitivno impresivno, nijetočnojoš samo poznato.



The sam događaj službeno je zatvorio Fortnite sezonu 4, a ažuriranje sezone 5 stiglo je u srijedu, 2. prosinca, u 21:00 PT / 00:00 ET / 05:00 GMT, prema Epic Games, a zastoji bi trebali trajati sve do 1:00 PT / 4 AM ET / 9 AM GMT.

  • Čitaj više: Maleni streamer preko noći postaje jedan od najvećih Twitch-ovih kanala

Nakon toga započet će potpuno nova sezona, a obožavatelji Fortnitea - uključujući Grefga - moći će provjeriti sav novi sadržaj. Hoće li streamer moći ponoviti svoj impresivni rekordni podvig, ostaje za vidjeti, ali svakako mu želimo puno sreće.